fbpx

Overzicht van

Injectables voor & na

Injectables voor en na

Bij Enhance Clinic bieden onze esthetische artsen de mogelijkheid om fillers op diverse gezichtsgebieden aan te brengen. Ze zullen je deskundig adviseren over de meest geschikte aanpak en de optimale hoeveelheid filler om een natuurlijk ogend resultaat te bereiken.

Het cruciale aspect van zowel plastische als esthetische ingrepen is het streven naar een natuurlijk ogend eindresultaat. Het is essentieel om voorafgaand aan de procedure deskundig advies in te winnen bij een specialist. Onze ervaren esthetische artsen en plastisch chirurgen hebben meer dan 10 jaar expertise in het toepassen van fillers en andere injectables.

Een succesvol eindresultaat hangt ook sterk af van jouw eigen voorbereiding en nazorg na de behandeling, wat een belangrijke factor is. De arts zal uitgebreid de tijd nemen tijdens een eerste consultatie en voor de behandeling om je hierover te informeren. Het is daarom raadzaam om deze instructies nauwgezet op te volgen voor een optimaal resultaat.

Zie het resultaat

Bekijk de foto’s

[instagram-feed feed=1]

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek

Scan the code