filler behandelingen

Fillers jukbeenderen

Fillers jukbeenderen
Zoekt u naar een specialistische kliniek voor fillers jukbeenderen? Zoek niet verder: u bent bij The Enhance Clinic uit Gent zeker aan het goede adres! Onze behandelaren adviseren u graag tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Onze jukbeenderen spelen een belangrijke rol in ons uiterlijk. Als u op zoek bent naar een jeugdige uitstraling met strakkere, mooiere jukbeenderen, óf als u merkt dat uw jukbeenderen door veroudering zijn ingezakt, dan is het plaatsen van jukbeenderen fillers een mogelijke oplossing. Door de jukbeenderen te accentueren ontstaat de V-vorm, die uw esthetiek weer een jeugdige uitstraling geeft. Deze behandeling is zeer eenvoudig en kan wonderen verrichten voor uw uiterlijk.

Benieuwd geworden naar de opties voor uw specifieke behoeften en wilt u kennismaken? Begrijpelijk! Maak gratis en vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze specialisten. Dit kunt u doen door hier te klikken!

Fillers jukbeenderen België

Fillers jukbeenderen bij The Enhance Clinic

Om ingezakte jukbeenderen te behandelen, kan voorafgaand aan de procedure een verdovende crème worden aangebracht. De arts tekent vervolgens enkele punten op het gezicht om de exacte injectieplaats te bepalen en vult de jukbeenderen op met een hyaluronzuur filler die wordt geïnjecteerd met een dunne naald of canule. Omdat een tekort aan hyaluronzuur kan leiden tot ingevallen jukbeenderen, kan een fillerbehandeling worden gebruikt om dit te corrigeren.

De totale behandeling, inclusief consult, duurt gewoonlijk niet langer dan een half uur. Het resultaat is direct zichtbaar en zal zich binnen maximaal twee weken optimaliseren. Dit resulteert in vollere en stevigere jukbeenderen en een scherpere gezichtscontour, wat leidt tot een jeugdiger uiterlijk. Het resultaat van de filler blijft ongeveer een jaar mooi, omdat de hyaluronzuur filler geleidelijk wordt afgebroken door het lichaam.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Gratis en vrijblijvend advies!

Heeft u nog enkele vragen over fillers jukbeenderen en de bijbehorende behandeling? Of kunnen wij u nog ergens anders mee verder helpen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen door te bellen, mailen of via WhatsApp.

Hopelijk snel tot ziens bij The Enhance Clinic!

Fillers jukbeenderen

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!