fbpx

Enhance Clinic

Marionetlijnen

Fillers België

Door het ouder worden kunt u last krijgen van marionetlijnen of hagende mondhoeken. Dit zijn de kleine lijntjes die van je mondhoeken naar je kin lopen. Deze lijnen worden zo genoemd omdat ze lijken op de lijntjes van de mond van een marionettenpop. Deze lijnen kunnen je gezicht een naar beneden getrokken uitdrukking geven, waardoor je er minder jeugdig en fris uitziet.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De behandeling van marionetlijnen

De Arts bekijkt en bespreekt voorafgaand aan uw behandeling samen met u tijdens een consult waar u zich aan stoort of wat u wilt verbeteren. Samen met de arts wordt de hoeveelheid filler bepaald en stelt de arts een persoonlijk behandelplan met u op.

Het opvullen van de marionetlijnen gebeurt met een hyaluronzuur filler. De arts zal de behandeling afstemmen op basis van uw gewenste resultaat en op basis van de natuurlijke vorm van uw gezicht. In de meeste gevallen wordt er gebruikgemaakt van een canule. Een canule is een stompe naald waarmee de filler precies op de juiste plek geplaatst kan worden.

Duur marionetlijnen behandeling: 20 minuten

 

Resultaat na de behandeling van marionetlijnen

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Rust houden na de behandeling is niet nodig. Het is mogelijk dat u last krijgt van een aantal bijwerkingen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken en deze trekken vanzelf weer weg.

Mogelijke bijwerkingen zijn:
• Rode huid
• Lichte zwelling
• Blauwe plekken
• Gevoeligheid

Om het mooiste en beste resultaat te bereiken is het belangrijk dat u de volgende adviezen opvolgt:
• Raak de geïnjecteerde gebieden de eerste acht uur niet aan.
• Voorkom de eerste twee dagen dat u druk legt op de behandelde gebieden. Dit kan de filler namelijk doen verspreiden.
• Breng de eerste week na uw behandeling geen bezoek aan sauna’s of zonnestudio’s.
• Vermijd het gebruik van ibuprofen of aspirine. Deze werken bloedverdunnend en verhogen de kans op blauwe plekken. U kunt wel een paracetamol innemen. Vier dagen na de behandeling is het gebruik van ibuprofen en aspirine weer toegestaan.
• Voorkom zoveel mogelijk dat u gaat transpireren: ga niet sporten en voer geen zware lichamelijke activiteiten uit de eerste twee dagen na de behandeling.
• Vermijd de eerste week gechloreerde zwembaden.

Het resultaat van de behandeling is gemiddeld tussen de 9 en 12 maanden. De behandeling kunt u probleemloos herhalen. Hoe lang het resultaat precies aanhoudt is afhankelijk van het gebied waar we injecteren, de dikte & hoeveelheid van het product en hoe snel uw lichaam het metaboliseert.

Ondanks dat de resultaten van uw filler behandeling tijdelijk zijn, kunt u zelf het nodige doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw behandeling.

Factoren die invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van uw filler behandeling:
• Zon
• Slechte voeding
• Stress
• Regelmatig naar de sauna
• Overmatig sporten
• Roken
LET OP! Pak het koelinstrument goed in met bijvoorbeeld een theedoek of gaasje zodat de huid niet direct in aanraking komt met de kou. Dit voorkomt bevriezing van de huid.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Kaaklijn fillers bij Enhance Clinic

Bij onze kaaklijnbehandeling bieden we de mogelijkheid om deze comfortabel te laten uitvoeren met behulp van een verdovende crème. Onze procedures zijn uiterst efficiënt en nemen slechts dertig minuten in beslag, inclusief een kort voorafgaand consult.

Tijdens de behandeling maakt onze ervaren arts gebruik van een fijn naaldje om twee tot drie zorgvuldige prikjes aan elke kant van de kaaklijn te geven. Na de behandeling zal de arts het behandelde gebied voorzichtig masseren om het resultaat te optimaliseren. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de kaaklijn na de behandeling te koelen om eventuele zwelling te minimaliseren.

Het prachtige resultaat van onze hyaluronzuur fillers behoudt zijn schoonheid gedurende ongeveer twaalf maanden. Tegen het einde van deze periode zal het effect geleidelijk verminderen. Onze fillers zijn niet alleen veilig, maar leveren ook een uiterst natuurlijk resultaat op.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Heeft u interesse in kaaklijn fillers of wilt u nog wat meer informatie? Aarzel niet en maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met één van onze deskundige behandelaars.

Scan the code