fbpx

Filler behandeling

Radiesse

Jukbeenderen
Radiesse is een niet-permanente filler op basis van calcium. De filler vult onder andere rimpels en volume gebrek op. Ook stimuleert het stofje de aanmaak van lichaamseigen collageen en elasticiteit van de huid. Dit zorgt voor langdurig volumeherstel en het vervagen van plooien en rimpels. Het natuurlijke verouderingsproces wordt zo vertraagd. Doordat Radiesse vanzelf wordt afgebroken door het lichaam, is het helemaal veilig en zijn de risico’s minimaal. Ook voor extra volume in bijvoorbeeld de jukbeenderen is een behandeling met Radiesse dé uitkomst. Zo krijgt u meer definitie in het gezicht.

Let op: Radiesse in door zijn substantie niet geschikt voor lip fillers

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

De behandeling met Radiesse

De Arts bekijkt en bespreekt voorafgaand aan uw behandeling samen met u tijdens een consult waar u zich aan stoort en waarom u voor de skinbooster heeft gekozen.

Samen met de arts wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld.

Voordat we beginnen met de behandeling krijgt u een verdovende zalf ingesmeerd, welke minimaal 10 minuten moet inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid verdoofd zal zijn.

Radiesse voor het gelaat of de handen behandelen wij met een naald of canule. De gel rond de CaHa-deeltjes lossen in de loop van drie maanden op en dat is precies de tijd die het lichaam nodig heeft om collageenvezels te vormen. Dit betekent dat de gel binnen drie maanden wordt vervangen door uw eigen collageen. Het eigen, vervangende collageen wordt in de loop van 24 maanden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Het cosmetische resultaat is enigszins afhankelijk van uw eigen collageenproductie en houdt tussen de negen en achttien maanden aan.

Resultaat na de behandeling met Radiesse

Het resultaat na de volumeherstellende behandeling met Radiesse is direct na de behandeling zichtbaar. Dit effect vermindert licht in de eerste twee weken na de behandeling om vervolgens weer toe te nemen door productie van collageen door uw eigen fibroblasten in uw huid.

Rust houden na de behandeling is niet nodig. Het is mogelijk dat u last krijgt van een aantal bijwerkingen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken en deze trekken vanzelf weer weg.

Mogelijke bijwerkingen zijn:

• Rode huid
• Lichte zwelling
• Blauwe plekken
• Gevoeligheid

Om het mooiste en beste resultaat te bereiken is het belangrijk dat u de volgende adviezen opvolgt:

• Raak de geïnjecteerde gebieden de eerste acht uur niet aan.
• Voorkom de eerste twee dagen dat u druk legt op de behandelde gebieden. Dit kan de filler namelijk doen verspreiden.
• Breng de eerste week na uw behandeling geen bezoek aan sauna’s of zonnestudio’s.
• Vermijd het gebruik van ibuprofen of aspirine. Deze werken bloedverdunnend en verhogen de kans op blauwe plekken. U kunt wel een paracetamol innemen. Vier dagen na de behandeling is het gebruik van ibuprofen en aspirine weer toegestaan.
• Voorkom zoveel mogelijk dat u gaat transpireren: ga niet sporten en voer geen zware lichamelijke activiteiten uit de eerste twee dagen na de behandeling.
• Vermijd de eerste week gechloreerde zwembaden.

Het resultaat van de behandeling is gemiddeld tussen de 18 en 24 maanden. De behandeling kunt u probleemloos herhalen. Hoe lang het resultaat precies aanhoudt is afhankelijk van het gebied waar we injecteren & hoeveelheid van het product en hoe snel uw lichaam het metaboliseert. Ondanks dat de resultaten van uw filler behandeling tijdelijk zijn, kunt u zelf het nodige doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw behandeling.

Factoren die invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van uw filler behandeling:

• Zon
• Slechte voeding
• Stress
• Regelmatig naar de sauna
• Overmatig sporten
• Roken

LET OP! Pak het koelinstrument goed in met bijvoorbeeld een theedoek of gaasje zodat de huid niet direct in aanraking komt met de kou. Dit voorkomt bevriezing van de huid.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Bezoek onze privé kliniek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen bij ons in de kliniek. U bent natuurlijk van harte welkom.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek

Scan the code