fbpx

filler behandelingen

Lippen opvullen

Lippen opvullen

Wilt u uw lippen opvullen en bent u daarom op zoek naar een gespecialiseerde privé kliniek? Wij, van The Enhance Clinic, zijn gespecialiseerd in lipfiller behandelingen! Of u nu op zoek bent naar vollere en mooi gevormde lippen óf slechts wat extra volume: wij helpen u graag verder met een mooi resultaat.

Lippen zijn een belangrijk onderdeel van het gezicht en spelen daarom een grote rol in uw algehele esthetiek. Een lipvergroting kan worden uitgevoerd met een filler die speciaal voor de lippen is ontwikkeld. Deze is gemaakt van hyaluronzuur om volume toe te voegen en symmetrie en balans in het gezicht te creëren. Lippen verliezen naarmate we ouder worden immers hun contour en volume.

Op zoek naar meer informatie? Lees dan gerust even verder of klik hier om direct een afspraak in te plannen. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis eerste adviesgesprek informeren wij u over de mogelijkheden.

Lippen opvullen Gent

Lippen opvullen bij The Enhance Clinic

Een filler kan op subtiele wijze worden toegediend om een natuurlijk resultaat te bereiken. Zelfs smalle lippen kunnen voller worden gemaakt. Het is belangrijk om de behandeling op te bouwen om het beste resultaat te bereiken en het volume en contour subtiel te herstellen. Dit herstelt de oorspronkelijke vorm en vulling van de lippen.

Het resultaat van de behandeling? Mooie, gevormde lippen, die goed aansluiten bij de esthetiek van uw gezicht. Aangezien elk paar lippen anders is, zijn de mogelijkheden en verwachte resultaten verschillend voor elke persoon en wens. Dit zal tijdens de behandeling met u worden besproken. De behandeling blijft gemiddeld zes tot negen maanden effectief, maar dit kan per persoon verschillen.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Lippen opvullen bij The Enhance Clinic

Bij ons kunt u met lipopvulling de perfecte pout creëren. Deze niet-chirurgische behandeling geeft uw lippen meer volume en definitie, waardoor ze er voller en gevormder uitzien. Ons ervaren team van professionals staat altijd klaar om u te begeleiden gedurende het hele proces; van intakegesprek tot na de behandeling zelf.

We maken gebruik van veilige en effectieve technieken om ervoor te zorgen dat uw lippen er natuurlijk uitzien en aanvoelen. Of u nu kleine verbeteringen wenst voor een subtielere uitstraling of juist een opvallendere look wilt bereiken; wij bieden de behandeling die perfect aansluit bij uw individuele wensen en behoeften. Verhoog uw zelfvertrouwen en ga voor lippen opvullen bij The Enhance Clinic in België.

Overige filler behandelingen

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Neem direct contact op

Benieuwd geworden naar enkele voorbeelden van lippen opvullen? Bekijk dan onze Voor en na-pagina door hier te klikken. Uiteraard kunnen we u ook direct te woord staan per e-mail, whatsapp of telefoon. Graag tot ziens bij The Enhance Clinic!

Lipfillers Gent nemen

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!