fbpx

filler behandelingen

Fillers Gent

Fillers Gent

Zoek je een specialistische kliniek voor fillers Gent? Wij, van The Enhance Clinic, helpen u graag verder! Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische ingrepen, die ook wel injectables worden genoemd.

Het team bestaat uit diverse ervaren specialisten die nauw met elkaar samenwerken, zodat wij u de beste beleving en resultaten kunnen garanderen. Al onze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met de beste producten en door de beste behandelaren.

Wil je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over fillers in Gent? Klik dan hier om een afspraak te boeken in onze kliniek. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een van onze specialisten telefonisch te spreken!

Fillers in gent

Fillers Gent: Wij zijn uw specialistische kliniek

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven voor iedere behandeling. Hieronder kunt een overzicht van deze prijzen terugvinden.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze diensten of onze organisatie? Twijfel dan niet om even telefonisch contact met ons op te nemen.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Kom langs in onze kliniek in Gent

Bij onze kliniek in Gent begrijpen we dat je graag goed voor je uiterlijk wilt zorgen. Onze deskundige artsen hebben jarenlange ervaring in het toepassen van fillers Gent voor een frissere en jeugdigere uitstraling voor klanten vanuit geheel België. Of je nu lijntjes en rimpels wilt verminderen, vollere lippen wilt óf meer definitie wilt geven aan je gezichtscontouren; wij helpen je verder.

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en nemen we de tijd om naar jouw wensen te luisteren. Onze behandelaars zullen je stap voor stap begeleiden bij de behandeling en eventuele vragen beantwoorden. Bij ons ben je in goede handen en kun je rekenen op de best mogelijke zorg voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Liever advies over fillers Gent?

Het is begrijpelijk als je nog vragen hebt met betrekking tot fillers Gent. Voordat wij een behandeling starten bespreken we daarom graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ons ook altijd even mailen of bellen met wat algemenere vragen. Wellicht tot ziens bij The Enhance Clinic!

Fillers Gent

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!