fbpx

Botulinetoxine behandeling

Gummysmile

Gummysmile

De Gummy Smile (tandvleeslach) is zeer goed te behandelen met spierontspanner injecties. Een tandvleeslach of Gummy Smile is een lach waarbij (te) veel tandvlees zichtbaar is. Veel mensen storen zich daar bij zichzelf aan en het kan in sommige gevallen leiden tot het zich schamen om te lachen.

 

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe ontstaat een gummysmile

Een tandvleeslach is vaak aangeboren. Als kind had u er waarschijnlijk ook al last van. De oorzaak: de spieren die uw bovenlip omhoogtrekken als u lacht werken iets te hard. Geen groot probleem, maar misschien wel erg vervelend.

 

De behandeling van de gummysmile

De Arts bekijkt en bespreekt voorafgaand aan uw behandeling samen met u tijdens een consult waar u zich aan stoort of wat u wilt verbeteren.

Samen met de arts wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld.

Met een paar injecties spierontspanner kan de spier die de bovenlip omhoog trekt iets worden verzwakt. Na enkele dagen wordt het resultaat zichtbaar. Het doel van de behandeling is de lip bij lachen precies tot de voortanden te laten komen. Soms is spierontspanner niet voldoende en kan eventueel de bovenlip iets worden gevuld met filler om nog iets meer tandvlees te bedekken.

Rust houden na de behandeling is niet nodig. Het is mogelijk dat u last krijgt van een aantal bijwerkingen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken en deze trekken vanzelf weer weg.

Mogelijke bijwerkingen zijn:

• Rode huid
• Lichte zwelling
• Blauwe plekken
• Gevoeligheid
• Hoofdpijn

Duur behandeling: 15 minuten

Resultaat na de behandeling van de gummysmile

Het resultaat van de behandeling is na 2-8 dagen zichtbaar. Na 2 weken wordt het maximale effect bereikt. De meeste patiënten kiezen voor een herhaalbehandeling rond de 3-4 maanden maar dit verschilt per patiënt.

Hoe lang het resultaat precies aanhoudt is afhankelijk van uw levensstijl en hoe snel uw lichaam de spierontspanner metaboliseert. Ondanks dat de resultaten van uw spierontspanner behandeling tijdelijk zijn, kunt u zelf het nodige doen om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw behandeling.

Factoren die invloed kunnen hebben op de houdbaarheid van uw spierontspanner behandeling:

• Zon
• Slechte voeding
• Stress
• Regelmatig naar de sauna
• Overmatig sporten
• Roken

Voor een blijvende oplossing is verwijzing naar de plastisch chirurg of kaakchirurg noodzakelijk, maar de ingreep die hiervoor nodig is om het probleem te verhelpen is behoorlijk ingrijpend.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Bezoek onze privé kliniek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen bij ons in de kliniek. U bent natuurlijk van harte welkom.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek

Scan the code