fbpx

filler behandelingen

Kin Fillers

Kin fillers
Bent u op zoek naar een cosmetische kliniek voor kin fillers? Dan bent u bij The Enhance Clinic uit Gent helemaal aan het juiste adres! Onze experts beschikken over ruime ervaring en helpen u graag verder met een vrijblijvend adviesgesprek.

Onze kin heeft een grote impact op onze gezichtscontouren en kan ons uiterlijk aanzienlijk beïnvloeden. Naarmate we ouder worden kan de vorm van de kin veranderen, waardoor het gezicht een andere verhouding krijgt. Het volumeverlies dat we ervaren kan ook invloed hebben op de uitstraling van de kin, waardoor deze minder scherp lijkt. Bovendien kan een spier die de huid van de kin naar binnen trekt, lijntjes of putjes veroorzaken, waardoor de kin er minder glad uitziet.

Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om deze problemen aan te pakken. Een botulinetoxine behandeling kan de spier ontspannen die de huid van de kin naar binnen trekt en zo de lijnen en putjes verminderen. Aan de andere kant kan een kin correctie of vergroting met behulp van kin fillers worden gebruikt om de kincontour scherper te maken en de verhoudingen in het gezicht te verbeteren. Plan hier uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek in met één van onze specialisten!

Fillers in kin

Kin fillers behandeling bij The Enhance Clinic

Wanneer u een behandeling overweegt om uw kin te verbeteren, bieden wij (optioneel) een plaatselijke verdoving aan door middel van een verdovende crème. Onze ervaren artsen voeren de behandeling uit door enkele plaatselijke prikjes in de kin te zetten, die slechts enkele minuten in beslag nemen.

Voor kincorrectie behandelingen maken wij alleen gebruik van fillers op basis van hyaluronzuur, die diep in de huid worden ingespoten voor een natuurlijk resultaat en contourverbetering die de balans van het gezicht herstelt. Het effect van de behandeling blijft ongeveer 12 maanden zichtbaar, maar dit kan per persoon verschillen en geleidelijk afnemen gedurende de laatste maanden. Wij streven ernaar om elke klant een persoonlijke behandeling en optimaal resultaat te bieden.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Adviesgesprek aanvragen?

Kunnen wij u verder helpen met een behandeling voor kin fillers en/of heeft u nog enkele vragen voor ons? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze behandelaren voor een gratis adviesgesprek. Zij zullen op maat met u meekijken naar de beste mogelijkheden voor uw behoeften.

Tot ziens bij The Enhance Clinic!

Kin fillers België

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!