fbpx

filler behandelingen

Lipfillers Gent

Lipfillers Gent

Op zoek naar lipfillers Gent? U bent bij The Enhance Clinic in Gent zeker aan het juiste adres! Onder ons motto ‘we don’t change, we enhance’ streven wij ernaar om natuurlijke resultaten te behalen, zodat u uiteindelijk kunt gaan stralen. Dit doen wij door uw sterke punten te benadrukken, maar daarentegen ook uw minder sterke punten te verbeteren.

Zo helpen wij, met diverse behandelingen, uw algehele esthetiek te verbeteren

Wilt u ook graag volle en gevormde lippen? Óf wilt u juist wat meer volume voor een meer natuurlijke look? Bij The Enhance Clinic is alles mogelijk! Klik hier om een afspraak te maken of neem vrijblijvend contact met een van onze specialisten op.

Lipfillers in Gent

Lipfillers Gent nemen? The Enhance Clinic

Maar hoe gaat het zetten van lipfillers nu precies in zijn werk? Lippen kunnen door middel van een zeer eenvoudige behandeling opgevuld worden. Ook lippen die van nature smal zijn kunnen wij voller maken. Het is belangrijk om de behandeling op te bouwen in verschillende delen om uiteindelijk het mooiste resultaat te creëren. Het subtiel herstellen van volume en contour (bij veroudering) zorgen er uiteindelijk voor dat de lippen de oorspronkelijke vorm en vulling weer terug zullen krijgen.

Wij bekijken uw wensen altijd vanuit een professioneel oogpunt en adviseren u van tevoren in de mogelijkheden voor een optimale esthetiek. Uw lippen zijn immers een belangrijk onderdeel van uw gezichtsesthetiek. Wij houden daarbij altijd rekening met symmetrie en balans.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Overige filler behandelingen

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Wilt u liever gratis advies?

Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden voor lipfillers Gent? Boek uw afspraak online of bel direct met een van onze specialisten voor esthetisch advies. Het eerste adviesgesprek is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Daarnaast kunt u ons ook altijd per mail bereiken via info@enhanceclinic.be.

Lipfillers Gent nemen

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!