fbpx

filler behandelingen

Fillers België

Fillers in België

Bent u op zoek naar een professionele kliniek voor fillers België? Dan bent u bij The Enhance Clinic uit Gent zeker aan het goede adres!

Bij ons kunt u namelijk terecht voor diverse cosmetische ingrepen, die ook wel injectables worden genoemd. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die nauw samenwerken om u de beste beleving en resultaten te garanderen. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten en laten de behandelingen uitvoeren door de beste behandelaren.

Heeft u interesse in een kosteloos en niet-bindend consult over de behandeling van fillers in België? Klik dan op deze link om een afspraak te maken in onze kliniek. Bovendien kunt u te allen tijde contact opnemen met een van onze deskundigen via de telefoon of per e-mail.

Filler behandeling België

Fillers België gezocht? Wij helpen u verder!

Bijna iedereen heeft wel iets wat hij of zij zou willen verbeteren aan zijn of haar uiterlijk. Daarom heeft The Enhance Clinic zich gespecialiseerd in verschillende behandelingen die hierbij kunnen helpen. Of het nu gaat om uw kaaklijn, kin of iets anders; wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden om uw algehele esthetiek te verbeteren.

Wij zijn van mening dat uw natuurlijke schoonheid het beste tot uiting komt wanneer we de nadruk leggen op uw sterke punten en tegelijkertijd werken aan het verbeteren van de punten waar u minder tevreden over bent. Hierbij houden wij altijd rekening met symmetrie en balans, zodat het resultaat daadwerkelijk past bij uw uiterlijk.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

HEEFT U NOG VRAGEN OVER FILLERS BELGIË?

Kunnen wij u verder helpen met een behandeling van fillers België of zit u nog met enkele vragen? Plan een vrijblijvende afspraak via onze website in of neem direct contact met één van onze deskundigen op. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken.

Hopelijk tot ziens bij The Enhance Clinic!

Fillers België

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!