fbpx

filler behandelingen

Traangoot filler

Traangoot filler Gent

Bent u op zoek naar een specialist voor een traangoot filler? Zoek niet verder! Onze kliniek is gevestigd vlakbij het centrum van Gent en bestaat uit een team van gespecialiseerde artsen en medewerkers.

Ouder worden kan leiden tot veranderingen in de huid rond de ogen, zoals volumeverlies en verkleuring. De traangoot, een groef die loopt vanaf de binnenste hoek van de ogen tot aan de zijkanten van de neus, kan dieper worden naarmate we ouder worden. Hierdoor verandert het uiterlijk van de ogen. Wallen onder de ogen kunnen ook ontstaan door volumeverlies in dit gebied. Een mogelijke oplossing? De traangoot filler.

Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen voor uw esthetiek? Klik dan hier om een vrijblijvende afspraak te boeken in onze kliniek. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden!

Traangoot filler

Traangoot filler? The Enhance Clinic!

Er zijn diverse behandelingen, zoals injecteerbare fillers en laserbehandelingen, beschikbaar om deze problemen te verminderen en de jeugdige uitstraling van de ogen te herstellen. Het is belangrijk om met een professional te overleggen wat de beste opties voor uw situatie zijn.

Onze behandeling geeft direct resultaat en blijft zes tot negen maanden optimaal. Na deze periode kan een eventuele touch up voldoende zijn voor een volledig nieuwe uitstraling. Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van al onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven voor iedere behandeling. Hieronder kunt een overzicht van deze prijzen terugvinden.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Meer over de traangoot filler

Een traangoot filler behandeling is een niet-chirurgische cosmetische ingreep die gericht is op het verjongen van het gebied onder de ogen. Het proces omvat het gebruik van een speciale filler die wordt geïnjecteerd in de u-vormige holte onder de ogen, waardoor het volume en de gladheid van dit gebied worden vergroot. Hierdoor kunnen donkere kringen, wallen en tekenen van vermoeidheid worden verminderd, waardoor de ogen er frisser en jeugdiger uitzien.

Deze behandeling is populair en effectief voor mensen die de uitstraling van hun onderooggebied willen verbeteren zonder een operatieve ingreep te ondergaan. Traangootjes ontstaan vaak door het verlies van volume en het natuurlijke verouderingsproces. Met de traangoot filler behandeling kunnen mensen de jeugdige uitstraling van hun ogen herstellen en zich zelfverzekerder voelen over hun uiterlijk.

Overige vragen?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze traangoot filler behandeling? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Onze specialisten staan u graag te woord. Wij kunnen u per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen.

Fillers Gent

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!