fbpx

AESTHETIC CLINIC

Over Enhance Clinic

Fronsrimpels

Bij Enhance Clinic in België hebben we ons toegelegd op verschillende cosmetische ingrepen, waaronder injectables. Ons deskundige team van ervaren specialisten en ondersteunend personeel werkt nauwlettend samen om u een optimale ervaring en uitstekende resultaten te bieden.

Al onze behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met de beste producten en door de beste behandelaren. Onder ons motto ‘We don’t change, we ENHANCE’ streven wij naar het behalen van natuurlijke resultaten om u te laten stralen door sterke punten te benadrukken en minder sterke punten te verbeteren.

Tevens zijn wij dagelijks bezig met het waarborgen van hygiëne, infectiepreventie en de juiste voorziening van medicatie. Kwaliteit en veiligheid binnen onze klinieken staan hoog in het vaandel en daar zetten wij ons volledig voor in.

Maak kennis met

Onze specialisten

Dr. Elena Kazmina

RIZIV: 1-06415-29-000

DR ZIN MAR AUNG

DR. ZIN MAR AUNG

RIZIV: 1-09103-11-000

DR. DEBBY ARNAUTS

DR. DEBBY ARNAUTS

RIZIV: 1-18955-64-009

Noor Algham

Receptioniste

Robin Meyrer

Marketing Communicatie medewerker

U bent van harte welkom

Bezoek onze privé kliniek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen bij ons in de kliniek. U bent natuurlijk van harte welkom.

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek

Scan the code