fbpx

botulinetoxine behandeling

Botuline toxine Gent

Botuline toxine Gent

Wilt u Botuline toxine Gent laten zetten bij een ervaren kliniek? Dan bent u bij The Enhance Clinic zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels en het verbeteren van de algehele esthetiek van onze klanten.

Het aanbod van onze botulinetoxine behandelingen is erg divers. Zo helpen wij u bijvoorbeeld verder met het weghalen van voorhoofd- en fronsrimpels, kraaienpootjes en het weghalen van spanning op de neusvleugels (voor smaller-ogende neusgaten).

Alle mogelijke behandelingen vindt u terug onder het kopje ‘’Botulinetoxine behandelingen’’ in het bovenstaande navigatiemenu.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek over Botuline toxine in Gent aanvragen? Klik dan hier om een afspraak te boeken in onze kliniek. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een van onze specialisten telefonisch te spreken!

Botuline toxine Gent

Botuline toxine Gent voor medische aandoeningen

Wist u dat de botulinetoxine behandelingen niet alleen helpen voor de algehele esthetiek, maar ook functioneel kunnen zijn? Zo kan Botuline toxine worden gebruikt voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen, waaronder migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren. Let op: botulinetoxine biedt géén genezing voor deze aandoeningen, maar het kan wel helpen om de symptomen te verminderen. Kies altijd voor een gekwalificeerde arts.

Migraine

Voor migraine kan Botuline toxine worden gebruikt als een preventieve behandeling voor chronische migraine. Dit medicijn werkt door de spieren te ontspannen die betrokken zijn bij het veroorzaken van migraineaanvallen, waardoor de hoeveelheid en de intensiteit van de hoofdpijn afnemen.

Tandenknarsen

Ook tandenknarsen kan worden behandeld met botulinetoxine. Het medicijn ontspant de spieren in de kaak, waardoor de druk op de tanden en het kaakgewricht wordt verminderd.

Overmatig transpireren

Bent u overmatig aan het transpireren? Botulinetoxine kan helpen om de zweetklieren te blokkeren, waardoor er minder zweet wordt geproduceerd.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Botulinetoxine behandelingen

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze botulinetoxine behandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Bunny lines
• Fronsrimpels
• Faceslimming
• Gummysmile
• Migraine
• Kraaienpootjes
• Lip flip
• Neusvleugels
• Overmatig transpireren
• Tandenknarsen
• Voorhoofdrimpels
• Wenkbrauwlift

Ervaren kliniek in België

Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een gespecialiseerde behandeling voor het verwijderen van rimpels en het verbeteren van uw algehele esthetiek. Onze deskundige medewerkers zijn ervaren in het toepassen van botulinetoxine behandelingen en bieden een breed scala aan mogelijkheden om u te helpen bij het verminderen van ongewenste rimpels en het verfraaien van uw uitstraling.

Ons aanbod van botuline toxine Gent is dé ideale keuze als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner die u kan helpen bij het verbeteren van uw uiterlijk. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en professionele service die volledig is afgestemd op uw individuele wensen en behoeften.

Adviesgesprek aanvragen?

Wilt u meer weten over onze rol voor uw behandeling in Botuline toxine Gent? Kom vrijblijvend in contact met onze specialisten. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u graag over de diverse mogelijkheden!

Daarnaast kunt u ons ook altijd per mail bereiken via info@enhanceclinic.be.

Lipfillers Gent nemen

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!