fbpx

Enhance Clinic

Kaaklijn fillers

Fillers België
Overweegt u om kaaklijn fillers te nemen? Dan bent u bij Enhance Clinic zeker aan het juiste adres! Ons team bestaat uit ervaren behandelaren met ruime expertise.

Een scherpe kaaklijn heeft niet alleen invloed op hoe u eruitziet, maar kan ook uw gezichtscontouren bepalen. Als u ontevreden bent over uw kaaklijn, dan is er een effectieve oplossing beschikbaar: overweeg een fillerbehandeling. Door middel van fillers kunnen we niet alleen uw huid strakker maken, maar ook de contouren van uw gezicht verbeteren en verfijnen. Dit leidt tot een jeugdige en verfrissende uitstraling die uw zelfvertrouwen een boost zal geven.

Bij onze kliniek staat uw tevredenheid voorop en daarom nemen we graag de tijd om uw wensen te bespreken voordat we een behandeling starten. Ons deskundig team biedt kosteloos advies tijdens een persoonlijk consult, waarin we uitgebreide informatie verstrekken over de beschikbare opties en aandachtig luisteren naar uw specifieke behoeften. Voor meer informatie, en om contact met ons op te nemen, kunt u ons bereiken via e-mail, WhatsApp of telefonisch. We staan klaar om u te helpen.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Kaaklijn fillers bij Enhance Clinic

Bij onze kaaklijnbehandeling bieden we de mogelijkheid om deze comfortabel te laten uitvoeren met behulp van een verdovende crème. Onze procedures zijn uiterst efficiënt en nemen slechts dertig minuten in beslag, inclusief een kort voorafgaand consult.

Tijdens de behandeling maakt onze ervaren arts gebruik van een fijn naaldje om twee tot drie zorgvuldige prikjes aan elke kant van de kaaklijn te geven. Na de behandeling zal de arts het behandelde gebied voorzichtig masseren om het resultaat te optimaliseren. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de kaaklijn na de behandeling te koelen om eventuele zwelling te minimaliseren.

Het prachtige resultaat van onze hyaluronzuur fillers behoudt zijn schoonheid gedurende ongeveer twaalf maanden. Tegen het einde van deze periode zal het effect geleidelijk verminderen. Onze fillers zijn niet alleen veilig, maar leveren ook een uiterst natuurlijk resultaat op.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Heeft u interesse in kaaklijn fillers of wilt u nog wat meer informatie? Aarzel niet en maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze deskundige behandelaars.
Scan de code