fbpx

filler behandelingen

Lip fillers België

Lip fillers België

Als u op zoek bent naar lip fillers België, dan bent u bij The Enhance Clinic uit Gent helemaal aan het juiste adres! In onze kliniek streven we ernaar om natuurlijke resultaten te behalen onder het motto ‘we don’t change, we enhance’. 

We geloven dat uw natuurlijke schoonheid het best naar voren komt wanneer we uw sterke punten benadrukken, maar tegelijkertijd ook werken aan het verbeteren van uw minder sterke punten. Met behulp van verschillende filler behandelingen en procedures helpen we uw algehele esthetiek te verbeteren, zodat wij uiteindelijk de beste versie van uzelf kunnen laten stralen.

Wilt u ook volle en gevormde lippen of juist meer volume voor een natuurlijke look? Wij realiseren het graag! Maak hier een afspraak of neem vrijblijvend contact op met een specialist.

Lip fillers in België

Lip fillers België? Kies voor The Enhance Clinic!

Het opvullen van lippen met fillers gebeurt op een redelijk eenvoudige manier. Daarbij kunnen ook smallere lippen voller worden gemaakt. Om uiteindelijk het mooiste resultaat te bereiken is het belangrijk om de behandeling in verschillende stappen uit te voeren. Door subtiel volume en contour toe te voegen kan veroudering namelijk hersteld worden en krijgen de lippen hun oorspronkelijke vorm en vulling weer terug.

Bij The Enhance Clinic bekijken we uw wensen altijd vanuit een professioneel oogpunt en geven we advies over de diverse mogelijkheden voor een optimale algehele esthetiek. Natuurlijk houden we ook rekening met symmetrie en balans in uw gezicht. Uw lippen zijn immers een van de belangrijkste onderdelen van uw gezichtsesthetiek.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven voor iedere behandeling. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Dé specialist in lip fillers België

Bij The Enhance Clinic hechten we veel waarde aan het bieden van professioneel advies bij het verwezenlijken van uw schoonheidsidealen. Onze deskundige medewerkers bekijken uw wensen altijd vanuit een esthetisch oogpunt en geven advies over de diverse mogelijkheden die het beste bij u passen. We houden daarbij rekening met de symmetrie en balans in uw gezicht.

Als u uw lippen wilt laten stralen en uw gezichtsesthetiek wilt verbeteren, dan bent u bij The Enhance Clinic aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw schoonheidsidealen, met een professionele aanpak en persoonlijke service die volledig is afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. Vanuit Gent hebben wij zo al vele klanten verder mogen helpen met hun lip fillers België.

Advies over lip fillers België?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot de behandeling voor lip fillers België of kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel niet om, in beide gevallen, even contact met onze specialisten op te nemen. Zij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor uw esthetiek. Graag tot ziens bij The Enhance Clinic!

Lip fillers België

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!