fbpx

filler behandelingen

Traangoot filler kosten

Traangoot filler prijs

Welkom bij The Enhance Clinic: dé esthetische kliniek die transparant is in de traangoot filler kosten. Onze kliniek is gunstig gelegen nabij het bruisende centrum van Gent en bestaat uit een toegewijd team van gespecialiseerde artsen en medewerkers. 

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Traangoot filler kosten bij The Enhance Clinic

Tijdens het verouderingsproces ondergaat de huid rondom onze ogen veranderingen die voortkomen uit het ouder worden, zoals het verlies van volume en de ontwikkeling van verkleuring. Dit kan leiden tot een toename van de diepte van de traangoot; een groef die zich uitstrekt van de binnenste ooghoek naar de zijkanten van de neus, waardoor het uiterlijk van de ogen verandert. Bovendien kunnen wallen onder de ogen ontstaan als gevolg van het volumeverlies in dit specifieke gebied. Gelukkig kan de toepassing van een traangoot filler een potentiële oplossing bieden om deze esthetische problemen aan te pakken.

Wilt u graag persoonlijk advies ontvangen op het gebied van esthetiek? Dan nodigen we u uit om een vrijblijvende afspraak te maken in onze kliniek. Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen.

Traangoot filler

Behandeling van traangoot

Bij The Enhance Clinic hebben we diverse behandelingen om de problemen rond uw ogen te verminderen en uw jeugdige uitstraling te herstellen. Deze behandelingen omvatten injecteerbare fillers en lasertherapie. Het is van groot belang om uw specifieke situatie met een professional te bespreken, zodat de meest geschikte opties kunnen worden bepaald.

Onze behandelingen bieden direct resultaat en behouden hun optimale effect gedurende een periode van zes tot negen maanden. Na deze periode kan een eventuele touch-up voldoende zijn om een volledig vernieuwde uitstraling te bereiken. Voordat we met een behandeling starten, nemen we graag de tijd om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek informeren we u uitgebreid over de mogelijkheden.

DIVERSE FILLER BEHANDELINGEN

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

WIlt u meer informatie?

Heeft u nog vragen met betrekking tot onze traangoot filler kosten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via e-mail, WhatsApp of telefonisch.

Graag tot ziens in één van onze vestigingen!

Traangoot filler kosten

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!