fbpx

filler behandelingen

Lippen opvullen prijs

Lippen opvullen prijs Enhance
Bent u op zoek naar een esthetische kliniek en wilt u meer informatie over lippen opvullen prijs? Bij The Enhance Clinic zijn wij experts in lipfiller behandelingen en geven wij direct inzicht in de tarieven! Of u nu vollere en mooi gevormde lippen wilt of gewoon wat extra volume; wij helpen u graag om een prachtig resultaat te bereiken dat past bij uw wensen.
Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Lippen opvullen prijs bij The Enhance Clinic

Uw lippen spelen een belangrijke rol bij het bepalen van de algehele esthetiek van uw gezicht en zijn een essentieel kenmerk van uw gelaat. Als u overweegt om uw lippen te vergroten, kunt u dit bereiken met behulp van een speciale filler die speciaal is ontwikkeld voor de lippen. Deze filler bevat hyaluronzuur en biedt extra volume, evenals het herstellen van symmetrie en balans in uw gezicht. Na verloop van tijd verliezen de lippen namelijk hun natuurlijke contour en volume als gevolg van het verouderingsproces.

Als u graag meer informatie wilt, dan nodigen wij u uit om verder te lezen of hier te klikken om direct een afspraak in te plannen. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis eerste adviesgesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden voor uw behoeften.

Lippen opvullen

Resultaat van lippen opvullen

Door het gebruik van een filler kan op subtiele wijze een natuurlijk resultaat worden bereikt, zelfs bij smalle lippen. Het is essentieel om de behandeling geleidelijk op te bouwen om het beste resultaat te behalen en het volume en de contour subtiel te herstellen. Hierdoor wordt de oorspronkelijke vorm en volheid van de lippen hersteld.

Het eindresultaat van de behandeling zijn prachtig gevormde lippen die perfect passen bij uw gezicht. Aangezien elke set lippen uniek is, variëren de mogelijkheden en verwachte resultaten van persoon tot persoon en afhankelijk van uw wensen. Dit zal uitvoerig met u worden besproken tijdens de behandeling. Over het algemeen blijft het effect van de behandeling zes tot negen maanden aanhouden, hoewel dit kan variëren per persoon.

DIVERSE FILLER BEHANDELINGEN

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Plan een vrijblijvende afspraak

Meer weten over hoe onze lippen opvullen prijs is opgebouwd en/of heeft u nog vragen voor onze specialisten? Boek snel en eenvoudig een afspraak online. Natuurlijk staan wij ook graag voor u klaar via e-mail, WhatsApp of telefoon.

Wij hopen u snel te verwelkomen bij een van onze vestigingen!

Lippen opvullen prijs

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!