fbpx

filler behandelingen

Lip fillers prijs

Lip fillers prijzen
Wilt u graag uw lippen wat meer volume geven en bent u op zoek naar een lip fillers prijs?
The Enhance Clinic vertelt u graag meer op deze webpagina! Onze kliniek staat bekend om het streven naar natuurlijke resultaten met de filosofie “we don’t change, we enhance”. We willen dat u straalt en daarom benadrukken we uw sterke punten en verbeteren we eventuele minder sterke punten. Met een scala aan behandelingen helpen we uw algehele esthetiek te verbeteren. U kunt ons gehele aanbod van behandelingen terugvinden in het navigatiemenu.

Of u nu volle en gevormde lippen wilt of juist wat meer volume voor een natuurlijke uitstraling; bij The Enhance Clinic is vrijwel alles mogelijk! Maak een afspraak door hier te klikken of neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Lip fillers prijs bij Enhance Clinic

Tegenwoordig zijn lip fillers erg in trek als cosmetische behandeling om vollere en beter gevormde lippen te krijgen. Deze procedure maakt gebruik van injecteerbare fillers om de lippen meer volume te geven en eventuele asymmetrie te corrigeren. Hoewel er verschillende soorten fillers beschikbaar zijn, kunnen de kosten variëren afhankelijk van de hoeveelheid filler die wordt gebruikt.

Bij The Enhance Clinic zijn wij transparant in de lip fillers prijs die wij hanteren. In de prijslijst kunt u terugvinden dat wij voor een behandeling met een 0,5 ml-filler €185,- rekenen. Gaat u voor 1 ml? Dan betaalt u verhoudingsgewijs minder en kost het €285,- voor een behandeling. Uiteraard kunnen wij u adviseren in de beste hoeveelheid voor uw wensen en behoeften.

Lip fillers

Lip fillers prijs? Voor mooie volle lippen

Hoe verloopt de procedure voor het plaatsen van lipfillers? Het opvullen van de lippen is een eenvoudige behandeling die zelfs dunne lippen voller kan maken. We bouwen de behandeling geleidelijk op om het mooiste resultaat te bereiken. Door subtiel volume en contour aan te brengen, kunnen we de lippen hun oorspronkelijke vorm en vulling teruggeven, vooral bij veroudering.

Bij The Enhance Clinic begrijpen we dat uw lippen een cruciaal kenmerk zijn van uw gezicht, en daarom kijken we altijd vanuit een professioneel oogpunt naar uw wensen. Ons team van experts staat klaar om u deskundig advies te geven over de mogelijkheden die zullen leiden tot een optimale esthetiek. We streven ernaar om niet alleen symmetrie en balans te creëren, maar ook om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met subtiele en verfijnde lipverbeteringsbehandelingen. Daarnaast blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de esthetische geneeskunde, zodat we u altijd de meest geavanceerde opties kunnen bieden voor het bereiken van prachtige, volle lippen die uw gezicht doen stralen.

Diverse filler behandelingen

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Gratis esthetisch advies

Hebben wij u genoeg informatie kunnen geven over onze lip fillers prijs en/of heeft u nog vragen? Boek uw afspraak online of bel direct met een van onze specialisten voor gratis en vrijblijvend advies. Daarnaast staan wij natuurlijk ook klaar om uw vragen te beantwoorden via info@enhanceclinic.be. Ook bereikbaar via: +32 (0) 472 36 34 00

Graag tot ziens in één van onze klinieken!

Lip fillers prijs

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!