fbpx

Filler behandeling

hyalronidase

Jukbeenderen
Hyaluronidase is een enzym dat hyaluronzuur afbreekt, hiermee kan lipfiller geheel of gedeeltelijk worden opgelost. En niet alleen lipfillers, maar ook wanneer hyaluronzuur injectables gebruikt zijn voor het opvullen van bijvoorbeeld de wangen of kin of andere gebieden me kunnen deze nadien weer verwijderd worden door hyaluronidase. Permanente fillers laten verwijderen is helaas niet mogelijk.

Wanneer gebruiken we hyalronidase?

Wanneer het effect van een filler behandeling niet naar wens is kunt u de filler laten verwijderen door middel van een behandeling met hyaluronidase.

De behandeling met hyaluronidase

De Arts bekijkt en bespreekt voorafgaand aan uw behandeling samen met u tijdens een consult waar u zich aan stoort en waarom u de filler wilt oplossen.

Samen met de arts wordt een persoonlijk behandelplan met u opgesteld.

Voordat we beginnen met de behandeling krijgt u een verdovende zalf ingesmeerd, welke minimaal 10 minuten moet inwerken. Deze zalf zorgt ervoor dat de huid rondom de mond verdoofd zijn.

De arts zal verschillende kleine injecties geven met hyaluronidase op plekken waar de filler zit die opgelost dient te worden.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Resultaat na de behandeling van hyaluronidase

Het resultaat van de behandeling is direct zichtbaar. Het definitieve resultaat is na 2 weken zichtbaar. De hyaluronidase zal de filler geheel of gedeeltelijk oplossen, het is mogelijk dat u daarom nog een keer terug en is een herhaling van de behandeling noodzakelijk. Het kan dan zijn dat er te weinig hyaluronidase is geïnjecteerd. In overleg met de arts plannen wij voor u een vervolg afspraak in na twee weken.

Rust houden na de behandeling is niet nodig. Het is mogelijk dat u last krijgt van een aantal bijwerkingen. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken en deze trekken vanzelf weer weg.

Mogelijke bijwerkingen zijn:

• Rode huid
• Lichte zwelling
• Blauwe plekken
• Gevoeligheid

Symptomen van een ernstige allergische reactie kunnen zijn:

kortademigheid
• piepende ademhaling
• hoesten
• moeite met slikken
• zwelling van de tong, oogleden, lippen
• heesheid van de stem
• maagpijn
misselijkheid of diarree

Indien u last heeft van één van deze ernstige allergische reacties dient u direct contact op te nemen met de kliniek.

LET OP! Pak het koelinstrument goed in met bijvoorbeeld een theedoek of gaasje zodat de huid niet direct in aanraking komt met de kou. Dit voorkomt bevriezing van de huid.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Bezoek onze privé kliniek

Voordat wij een behandeling starten bespreken we graag wat uw wensen zijn. Tijdens een geheel vrijblijvend en gratis adviesgesprek informeren we u over de mogelijkheden. Uiteraard kunnen we u ook per e-mail, whatsapp of telefoon meer vertellen.

Via onderstaande button kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen bij ons in de kliniek. U bent natuurlijk van harte welkom.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden? Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek

Scan de code