fbpx

filler behandelingen

Fillers traangoot

Traangoot fillers
Als u last heeft van veranderingen in de huid rondom uw ogen door ouder worden (zoals volumeverlies en verkleuring), dan kan de inzet van fillers traangoot dé oplossing zijn die u zoekt. Wij, van The Enhance Clinic, helpen u graag verder!

De traangoot is een groef die loopt vanaf de binnenste hoek van de ogen tot aan de zijkanten van de neus. Deze groef kan dieper worden naarmate we ouder worden, wat resulteert in een verandering van het uiterlijk van de ogen. Bovendien kunnen wallen onder de ogen ontstaan door volumeverlies in dit gebied.

Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken naar een specialist op dit gebied, want onze kliniek is gevestigd vlakbij het centrum van Gent en heeft een team van gespecialiseerde artsen en medewerkers. Wij bieden persoonlijk advies voor uw esthetiek en adviseren u graag over de mogelijkheden van traangoot fillers. Boek een vrijblijvende afspraak bij ons en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw esthetische wensen.

Fillers traangoot België

Fillers traangoot? Kies voor onze specialisten!

Er zijn diverse behandelingen beschikbaar om deze problemen te verminderen en de jeugdige uitstraling van uw ogen te herstellen. Injecteerbare fillers en laserbehandelingen zijn slechts enkele van de mogelijkheden die u kunt overwegen. Het is belangrijk om met een professional te overleggen wat de beste opties voor uw situatie zijn, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over de behandeling die het beste bij u past.

Onze kliniek biedt een effectieve behandeling aan die direct resultaat geeft en zes tot negen maanden optimaal blijft. Na deze periode kan een eventuele touch-up voldoende zijn om uw ogen weer een volledig nieuwe uitstraling te geven. Voordat wij een behandeling starten, bespreken we graag wat uw wensen zijn en kijken we naar de meest geschikte behandelmethode voor u.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Meer informatie fillers traangoot?

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden van fillers traangoot bij uw behoeften? Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen door te bellen, mailen of via WhatsApp. Onze medewerkers helpen u graag verder!

Fillers traangoot

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!