fbpx

Enhance Clinic

Fillers lippen

Fillers België

Wilt u fillers lippen laten zetten door een betrouwbare en ervaren kliniek? Wij, van Enhance Clinic, staan graag voor u klaar en kunnen u verder helpen met mooie, natuurlijke resultaten.

Bij Enhance Clinic geloven we in het benadrukken van uw natuurlijke schoonheid door het accentueren van uw sterke punten en het werken aan de verbetering van de gebieden waar u minder tevreden over bent. Onze diversiteit aan fillerbehandelingen en procedures is ontworpen om uw algehele esthetiek te versterken, zodat u kunt stralen als de beste versie van uzelf.

Of u nu droomt van volle, goed gevormde lippen of juist een subtiel natuurlijke uitstraling nastreeft; wij maken het graag voor u mogelijk. Aarzel niet om een afspraak te maken of vrijblijvend contact op te nemen met een van onze specialisten.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Fillers lippen bij Enhance Clinic

Het proces van lippen opvullen met fillers is relatief eenvoudig en kan zelfs smallere lippen voller maken. Om het mooiste resultaat te bereiken, is het echter van cruciaal belang om de behandeling in verschillende stappen uit te voeren. Door zorgvuldig volume en contour toe te voegen, kan veroudering worden teruggedraaid en krijgen uw lippen hun oorspronkelijke vorm en volheid terug.

Bij Enhance Clinic benaderen we uw wensen altijd met een professioneel oog en bieden we advies over de diverse mogelijkheden om uw totale esthetiek te verbeteren. Symmetrie en balans in uw gezicht spelen hierbij een belangrijke rol, aangezien uw lippen een essentieel onderdeel zijn van uw gezichtskenmerken.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Heeft u nog vragen over onze fillers lippen, onze artsen óf kunnen we u ergens anders mee van dienst zijn? Aarzel niet om contact op te nemen met onze deskundige specialisten.
Scan de code