fbpx

filler behandelingen

Fillers kaaklijn

Fillers kaaklijn België
Wanneer u op zoek bent naar een specialistische kliniek voor fillers kaaklijn, dan kunt u terecht bij The Enhance Clinic. Wij zijn experts op het gebied van cosmetische ingrepen, ook wel bekend als injectables.

Een strakke kaaklijn is niet alleen belangrijk voor uw algehele uitstraling, maar het kan ook bepalend zijn voor de contouren van uw gezicht. Als u niet tevreden bent met uw kaaklijn, is er een eenvoudige oplossing: een fillerbehandeling. Met fillers kunnen we niet alleen de huid verstrakken, maar ook de gezichtscontouren definiëren en scherper maken. Het resultaat is een jeugdige en frisse uitstraling die uw zelfvertrouwen zal vergroten.

Bij ons staat uw tevredenheid voorop en daarom bespreken wij graag uw wensen voordat we een behandeling starten. Tijdens ons gratis adviesgesprek geven wij u uitgebreide informatie over de mogelijkheden en luisteren wij naar uw specifieke behoeften. U kunt ook per e-mail, WhatsApp of telefoon contact met ons opnemen voor meer informatie.

Kaaklijn fillers

Fillers kaaklijn zetten? Wij zijn uw specialistische kliniek!

Wanneer u kiest voor onze kaaklijn behandeling, dan heeft u de mogelijkheid om deze behandeling uit te laten voeren met behulp van een verdovende crème. Onze behandelingen zijn zeer efficiënt en duren (inclusief een kort consult) maximaal dertig minuten.

Tijdens de behandeling maakt onze arts gebruik van een naaldje om twee tot drie prikjes per kant van de kaaklijn te geven. Na de behandeling zal de arts het gebied zorgvuldig masseren om het resultaat te optimaliseren. Het is ook mogelijk om de kaaklijn na de behandeling te koelen om eventuele zwellingen te verminderen.

Het resultaat van onze hyaluronzuur fillers blijft ongeveer twaalf maanden mooi. Tijdens de laatste maanden van deze periode zal het effect geleidelijk afnemen. Onze fillers zijn veilig en zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Heeft u nog vragen over fillers kaaklijn?

Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van fillers kaaklijn en/of heeft u nog enkele vragen voor ons? Plan gratis en vrijblijvend een adviesgesprek met een van onze behandelaren in voor meer informatie. Zij adviseren u graag over de mogelijkheden bij uw specifieke behoeften.

Graag tot ziens bij The Enhance Clinic!

Fillers kaaklijn

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!