fbpx

Enhance Clinic

Filler voor gezicht

Fillers België

Bent u op zoek naar een gerenommeerde kliniek voor filler voor gezicht? Bij Enhance Clinic staan we graag klaar om u hierbij te helpen!

Ons toegewijd team van experts is volledig gespecialiseerd in cosmetische ingrepen, die vaak aangeduid worden als injectables of fillers. Enhance Clinic bestaat uit ervaren professionals die nauw samenwerken om u de best mogelijke ervaring en resultaten te bieden. Onze behandelingen worden enkel uitgevoerd met hoogwaardige producten en toegediend door bekwame behandelaars.

Bent u geïnteresseerd in een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek over fillers voor het gezicht? Aarzel dan niet om een afspraak te maken in onze kliniek. Als alternatief staat ons team altijd telefonisch tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van meer informatie.

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

U bent van harte welkom

Filler voor gezicht bij Enhance Clinic

De meeste mensen streven ernaar om zijn/haar uiterlijke kenmerken te verbeteren en te verfijnen. Dit is de reden waarom Enhance Clinic zich heeft gespecialiseerd in een scala van behandelingen om u hierbij te helpen. Of het nu gaat om het versterken van uw kaaklijn, het verbeteren van uw kin of andere aspecten van uw uiterlijk; wij staan klaar om samen met u te kijken naar de mogelijkheden om uw algehele esthetische uitstraling te versterken.

Wij geloven sterk in het benadrukken van uw natuurlijke schoonheid door te focussen op uw unieke sterke punten en tegelijkertijd te werken aan de gebieden waar u graag verbetering ziet. Bij onze benadering ligt de nadruk altijd op het behouden van symmetrie en harmonie, zodat het uiteindelijke resultaat volledig aansluit bij uw individuele uitstraling.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Heeft u interesse in een behandeling met filler voor gezicht of wilt u nog enkele vragen stellen? Wij nodigen u graag uit om een afspraak te plannen via onze website U kunt ons telefonisch bereiken of ons een e-mail sturen.
Scan de code