fbpx

filler behandelingen

Filler gezicht prijzen

Filler gezicht prijs
Zoekt u naar meer informatie over filler gezicht prijzen? The Enhance Clinic is de toonaangevende kliniek op het gebied van fillers! Op deze webpagina vertellen wij u graag meer over onze behandelingen en de bijbehorende tarieven.
Naast de uitgebreide expertise van onze behandelaars staan wij ook bekend om onze transparantie in de tarieven. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Ons professionele team staat klaar om u te helpen met diverse cosmetische ingrepen, ook wel bekend als injectables. Bij ons kunt u rekenen op ervaren specialisten die nauw samenwerken om u de best mogelijke ervaring en resultaten te kunnen bieden. We werken alleen met hoogwaardige producten en laten de behandelingen uitvoeren door de meest-bekwame experts.

Bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvend consult over fillers voor het gezicht? Maak dan nu een afspraak in onze kliniek via deze link. Daarnaast kunt u te allen tijde contact opnemen met onze deskundigen via telefoon of per e-mail.

Filler gezicht

Resultaat van filler gezicht prijzen

Bij The Enhance Clinic hebben we ons gespecialiseerd in verschillende behandelingen om u te helpen uw uiterlijk te verbeteren. Bijna iedereen heeft wel een aspect van zijn of haar uiterlijk waar ze graag aan willen werken. Of het nu gaat om uw kaaklijn, kin of iets anders, wij zijn er om samen met u naar de mogelijkheden te kijken en uw algehele esthetiek te verbeteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat uw natuurlijke schoonheid het beste naar voren komt wanneer we de nadruk leggen op uw sterke punten en tegelijkertijd werken aan het verbeteren van de gebieden waar u minder tevreden over bent. Ons doel is om symmetrie en balans te creëren, zodat het resultaat perfect aansluit bij uw uiterlijk.

DIVERSE FILLER BEHANDELINGEN

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Behoefte aan meer informatie?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de opbouw van onze filler gezicht prijzen of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Maak een vrijblijvende afspraak via onze website of neem direct contact op met een van onze deskundigen. U kunt ons telefonisch bereiken of door een e-mail te sturen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij The Enhance Clinic!

Filler gezicht prijzen

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!