fbpx

Enhance Clinic

Botuline Toxine Gent

Botox Gent

Wilt u Botuline toxine Gent laten zetten bij een ervaren kliniek? Dan bent u bij The Enhance Clinic zeker aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van rimpels en het verbeteren van de algehele esthetiek van onze klanten.

Het aanbod van onze botulinetoxine behandelingen is erg divers. Zo helpen wij u bijvoorbeeld verder met het weghalen van voorhoofd- en fronsrimpels, kraaienpootjes en het weghalen van spanning op de neusvleugels (voor smaller-ogende neusgaten). Alle mogelijke behandelingen vindt u terug onder het kopje ‘’Botulinetoxine behandelingen’’ in het bovenstaande navigatiemenu.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek over Botuline toxine in Gent aanvragen? Klik dan hier om een afspraak te boeken in onze kliniek. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een van onze specialisten telefonisch te spreken!

Aesthetic Clinic

Diverse populaire behandelingen

Bij Enhance Clinic zijn wij gespecialiseerd in diverse cosmetische ingrepen,ook wel injectables genoemd. Hieronder vind u een overzicht van populaire behandelingen

Diverse behandelingen

Botuline toxine gent Behandelingen

Wist u dat de botulinetoxine behandelingen niet alleen helpen voor de algehele esthetiek, maar ook functioneel kunnen zijn? Zo kan Botuline toxine worden gebruikt voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen, waaronder migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren. Let op: botulinetoxine biedt géén genezing voor deze aandoeningen, maar het kan wel helpen om de symptomen te verminderen. Kies altijd voor een gekwalificeerde arts.

Migraine
Voor migraine kan Botuline toxine worden gebruikt als een preventieve behandeling voor chronische migraine. Dit medicijn werkt door de spieren te ontspannen die betrokken zijn bij het veroorzaken van migraineaanvallen, waardoor de hoeveelheid en de intensiteit van de hoofdpijn afnemen.

Tandenknarsen
Ook tandenknarsen kan worden behandeld met botulinetoxine. Het medicijn ontspant de spieren in de kaak, waardoor de druk op de tanden en het kaakgewricht wordt verminderd.

Overmatig transpireren
Bent u overmatig aan het transpireren? Botulinetoxine kan helpen om de zweetklieren te blokkeren, waardoor er minder zweet wordt geproduceerd.

Echte reviews

Wat zeggen klanten

Beoordeling 6
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen ...
Lees meer
Na 5 jaar bij andere arts overgestapt naar deze clinic! Wat een verandering ze gaan voor 100 % voor de naturelle look ... geen duckface van lippen of veel botox en fillers plaatsen waar niet nodig is ! Jagen geen geld uit je zakken . Wat nodig is zullen ze je er heel graag mee helpen na een goed gesprek je thuis te voelen gaan ze aan de slag.
Beoordeling 6
Tamara Ingels
Beoordeling 5
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is ...
Lees meer
Zeer gastvrije plek, ze luisteren naar wat je wilt en stellen je de meest geschikte behandeling voor. De service is uitstekend en kan niet wachten op de volgende behandeling.
Beoordeling 5
Gizem Oztourk
Beoordeling 4
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer ...
Lees meer
Vriendelijk ontvangst, voorafgaand alle nodige uitleg gekregen aangezien het mijn eerste maal lipfillers was. Verzorgde praktijk en behandeling verliep zeer goed. Top! Ik ga zeker terug.
Beoordeling 4
Merel De Grom
Beoordeling 3
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten ...
Lees meer
Altijd super tevreden met de bediening en behandelingen! Ik wil nooit meer ergens anders heengaan voor een behandeling te laten uitvoeren. Ze ontvangen jou altijd met een lach! Geen vraag is te veel! Doe zo verder!
Beoordeling 3
Shauni Wille
Beoordeling 2
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangen! Lipfiller geplaatst precies naar mijn wensen en zeer mooi resultaat absoluut een aanrader.
Beoordeling 2
Joyce Nemegeer
Beoordeling 1
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een ...
Lees meer
Vandaag samen met een vriendin naar de Enhance Clinic geweest. Zeer fijn ontvangen geweest, niets is teveel moeite. Wat een fijn en warm onthaal door Alissia. Ik heb mijn lippen en onderkaak laten doen. Ik ben super tevreden vh resultaat, Dr Elena voert dit zodanig nauwkeurig uit dat je echt niets van pijn hebt. Je voelt nauwelijks dat er iets gebeurd maar het resultaat is prachtig! Dankjewel
Beoordeling 1
Inge V

Een uniek behandelplan

Maak een afspraak

Wilt u graag in contact komen met een van onze behandelaren over de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in bij onze kliniek

Scan the code