fbpx

filler behandelingen

Traangoot behandeling

Fillers onder ogen

Overweegt u een traangoot behandeling te nemen? Onze specialisten, van Enhance Clinic, helpen u graag verder! Onze kliniek is gevestigd nabij het centrum van Gent en u kunt gemakkelijk een afspraak maken via ons boekingssysteem.

De traangoot, een groef die zich uitstrekt vanaf de binnenste ooghoek tot aan de zijkanten van de neus, ondergaat met de tijd veranderingen die het uiterlijk van de ogen beïnvloeden. Naarmate we ouder worden wordt deze groef vaak dieper, wat leidt tot een opvallende verandering in het esthetische aspect van de ogen. Het volumeverlies in dit gebied kan bovendien de vorming van wallen onder de ogen als gevolg hebben, wat de persoonlijke behoefte aan een esthetische behandeling verder kan benadrukken.

Onze deskundigen staan klaar om u te voorzien van persoonlijk advies voor uw wensen en zullen u informeren over de mogelijkheden van een traangoot behandeling. Aarzel niet om een afspraak met ons te maken en ontdek op welke wijze wij kunnen bijdragen aan uw algehele esthetiek.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Traangoot behandeling bij Enhance Clinic

Het herstellen van jeugdige frisheid rond de ogen kan worden bereikt met diverse behandelingen. Overweeg zeker injecteerbare fillers als mogelijke oplossing. Om de juiste behandeling te kiezen, is het van groot belang om te overleggen met één van onze ervaren professionals. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen die passen bij uw specifieke wensen.

Onze kliniek biedt een effectieve behandeling die direct zichtbare resultaten oplevert en doorgaans zes tot negen maanden optimaal blijft. Voor langdurige frisheid kan een eenvoudige touch-up na deze periode voldoende zijn. Samen met u bepalen we de meest geschikte behandelingsmethode om uw ogen een volledig nieuwe uitstraling te geven.

Fillers onder ogen

DIVERSE FILLER BEHANDELINGEN

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Meer weten?

De mogelijkheden van een traangoot behandeling bespreken voor uw persoonlijke wensen? Aarzel dan niet om een consult in te plannen bij onze kliniek.

Voor eventuele vragen of opmerkingen staan we ook tot uw beschikking via telefoon, e-mail of WhatsApp. Onze toegewijde medewerkers helpen u met plezier verder en beantwoorden al uw vragen.

Traangoot filler kosten

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!