fbpx

filler behandelingen

Fillers wallen

Fillers wallen

Wilt u graag fillers wallen laten zetten door een gespecialiseerde kliniek? Dan bent u bij Enhance Clinic zeker aan het goede adres! Wij bieden een breed scala aan behandelingen om de zichtbare kwesties rondom uw ogen sterk te verminderen.

Onze toonaangevende kliniek is gericht op diverse esthetische behandelingen en bevindt zich in de buurt van het bruisende centrum van Gent. Het boeken van een afspraak bij ons is eenvoudig dankzij ons gebruiksvriendelijke boekingssysteem. Onze deskundige medische professionals zijn toegewijd aan het verstrekken van hoogwaardige zorg en advies om uw persoonlijke wensen werkelijkheid te maken. Wij verwelkomen u graag voor een consult om te bespreken hoe we kunnen helpen met het herstel van uw jeugdige uitstraling.

Plan gemakkelijk een afspraak in via het boekingssysteem op onze website. Heeft u nog enkele vragen voor ons? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even contact opnemen via e-mail, WhatsApp of telefoon.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Fillers wallen? Kies voor Enhance Clinic!

Het ouder worden brengt onvermijdelijke veranderingen in de huid rond de ogen met zich mee, zoals volumeverlies en verkleuring. Deze veranderingen uiten zich vaak in de vorm van traangootjes (groeven die van de binnenste ooghoek naar de zijkanten van de neus lopen) en de vorming van wallen onder de ogen. Gelukkig biedt de traangoot filler-behandeling een doeltreffende oplossing voor deze esthetische zorgen.

Bij Enhance Clinic hebben we verschillende behandelingen beschikbaar om deze problemen rondom uw ogen te verminderen en uw jeugdige uitstraling te herstellen, waaronder bijvoorbeeld injecteerbare fillers. Een intakegesprek met één van onze professionals is essentieel om de meest geschikte behandeling voor uw situatie te kunnen bepalen. Onze behandelingen geven direct zichtbare resultaten die tot zes tot negen maanden optimaal blijven.

Fillers voor wallen

DIVERSE FILLER BEHANDELINGEN

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Contact opnemen?

Indien u verdere vragen heeft met betrekking tot (de tarieven voor) fillers wallen bij onze kliniek, aarzelt u dan niet om contact op te nemen. Onze deskundigen staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle benodigde informatie. U kunt ons eenvoudig bereiken via e-mail, WhatsApp of telefonisch.

Traangoot filler kosten

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!