fbpx

filler behandelingen

Fillers onder ogen

Fillers onder ogen

Op zoek naar een specialistische partij voor fillers onder ogen? Dan bent u bij Enhance Clinic helemaal aan het juiste adres! Wij bevinden ons op een gunstige locatie nabij het hart van Gent en zijn trots op ons team van bekwame artsen en deskundige medewerkers.

Wanneer u last heeft van kringen en/of volumeverlies onder uw ogen, dan kan een filler behandeling een goede oplossing voor u zijn. Een verscheidenheid aan behandelingen, waaronder injecteerbare fillers, kan ingezet worden om deze zichtbare tekenen van veroudering te verminderen en de jeugdige uitstraling rond de ogen te herstellen.

Het is van groot belang om een consult te plannen met een ervaren specialist om de optimale behandelingskeuzes voor uw persoonlijke situatie te bespreken. Klik hier om een afspraak te maken in onze kliniek.

Een behandeling met niet permanente fillers op basis van hyaluronzuur. Fillers worden ingezet ter verbetering van allerlei indicaties.

Lippen (0,5 ml)
Lippen (1 ml)
Jukbeenderen (1 ml)
Jukbeenderen (2 ml)
Kaaklijn (1 ml)
Kaaklijn (2 ml)
Kin (1 ml)
Traangoot
Neusfiller
Nasalabialplooi
Profhilo 1 sessie
Profhilo 2 sessies
Profhilo 3 sessies
Hyaluronidase
€ 185
€ 285
€ 300
€ 550
€ 300
€ 550
€ 300
€ 350
€ 350
€ 300
€ 350
€ 650
€ 900
€ 150

Tijdelijke spierontspanner voor zichtbaar minder rimpels. Daarnaast kan botulinetoxine helpen tegen overmatig transpieren of tandenknarsen.

1 Zone
2 Zones
3 Zones
Gummy Smile
Face Slimmer
Tanden Knarsen
Overmatig Transpireren
€ 155
€ 250
€ 300
€ 90
€ 350
€ 300
€ 550

Fillers onder ogen bij Enhance Clinic

De populariteit van de traangoot filler behandeling, als fillers onder ogen, groeit gestaag en dat is begrijpelijk. Het is een non-chirurgische aanpak die direct zichtbare resultaten biedt. Door het subtiel toedienen van de filler met een naald of canule wordt het volumeverlies hersteld en worden schaduwen verminderd. Donkere kringen, wallen en verkleuringen worden minder opvallend, waardoor een frisse en jeugdige blik het uiteindelijke resultaat is.

De behandeling levert onmiddellijke en opvallende resultaten op, die over het algemeen zes tot negen maanden aanhouden. Voor het behoud van een voortdurende verjongende uitstraling kan een eenvoudige touch-up na deze periode al voldoende zijn. Deze mogelijkheid biedt u de flexibiliteit om uw jeugdige look te behouden zonder hierbij langdurige verplichtingen aan te gaan.

Fillers onder ogen

DIVERSE FILLER BEHANDELINGEN

Vrijwel iedereen ziet wel een verbeterpunt in zijn of haar algehele esthetiek. The Enhance Clinic is daarom gespecialiseerd in diverse behandelingen.

Hieronder vindt u een totaaloverzicht van onze fillerbehandelingen (klik op de link voor meer informatie over de desbetreffende behandeling):

• Jukbeenderen
• Kaaklijn
• Kin
• Lipfillers
• Nasolabiaal plooi
• Neuscorrectie
• Traangoot

Kom langs in onze kliniek

Bij het overwegen van een behandeling is het van groot belang dat we uw persoonlijke wensen en doelen voor fillers onder ogen begrijpen. Daarom nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken in onze kliniek via het boekingssysteem op onze website.

Uiteraard staan we ook voor u klaar via e-mail, WhatsApp of telefoon om uw vragen te beantwoorden en u verder te begeleiden. Graag tot ziens bij Enhance Clinic!

Traangoot filler kosten

Afspraak maken?

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!

Afspraak maken

Boek uw afspraak online of bel. Onze Enhance Clinic specialisten helpen u graag!